Om KM Alarmteknik

KM Alarmteknik blev oprindeligt stiftet som KriMik Consulting den 25. marts 2013, men blev først endelig registreret i cvr-registeret den 1. maj samme år. Ejer af virksomheden er Kristian Mikkelsen. Kristian har siden 2003 arbejdet med indkøbssystemer, men har siden 2006 primært beskæftiget sig med SAP.

 Virksomheden blev startet op som en konsulentvirksomhed med det formål, at levere konsulentydelser indenfor følgende områder:sap-logo_original

  • Forretningskonsulent SAP
  • Basisopgaver i SAP (customezing, installation af systemer osv.)
  • SAP Systemadministration

Derudover tilbyder KM Alarmteknik ydelser til privatkunder, som havde problemer med deres hjemmecomputer eller hjemmenetværk. Her kan der ydes hjælp i forbindelse med opbygning, fejlsøgning og reparation.

I marts 2014 indgår KriMik Consulting i et samarbejde med HomeSecure, som er en virksomhed der sælger avancerede alarmsystemer til både private og erhvervskunder. Samarbejdet mellem HomeSecure og KriMik Consulting indbefatter både salg og installation af alarmsystemerne fra HomeSecure.

Første februar 2016 ændrede KriMik Consulting navn til KM Alarmteknik. Grunden til navneskiftet var, at salg og service af alarmanlæg efterhånden havde vundet kraftig indtog i virksomheden. Det gav ikke længere mening, at virksomheden var registreret som en konsulentvirksomhed. Derfor også navneændringen. Det gamle navn afspejlede sig i, at det var en konsulentvirksomhed. I samme forbindelse introducerede virksomheden også sit nye logo.

SmallLogo

KM Alarmteknik drives som en bibeskæftigelse til ejers primære ansættelsesforhold. Der kan derfor tilbydes ydelser udenfor normal arbejdstid.

Slogan, vision og mission

Virksomheden drives ud fra sloganet ”Keep it simple” – ”Hold det simpelt”. Dette slogan henviser direkte til virksomhedens vision og mission. Det er nemlig meningen at virksomheden skal drives simpelt, samtidig med at intet overlades til tilfældighederne. Visionen for virksomheden er, at levere simple og tydelige løsninger til kunderne. Missionen for virksomheden er, at der leveres et perfekt resultat hver gang.