HomeSecure konceptet

HomeSecure konceptet:

Mange tror, at man ikke kan gøre noget for at beskytte sig imod indbrud i hjemmet – hvis tyven vil ind, så kommer han ind. Men det er faktisk ikke så svært, som de fleste tror, at beskytte sig effektivt imod indbrud med HomeSecures koncept.

Indbrudstyvens største fjender er tidspres og opmærksomhed. Hvis tyven bliver stresset tilpas meget er der en stor sandsynlighed for, at han opgiver sit ærinde. Specielt taget i betragtning at indbruddet i dit hus højst sandsynligt ikke er særligt planlagt. Langt de fleste indbrud begåes af amatører, som ikke har andet redskab med sig end en skruetrækker eller et koben.

HomeSecure konceptet går netop ud på at presse tyven på tid og opmærksomhed.

For det første sørger tyverialarmen for at presse indbrudstyven med sirenelarm. HomeSecures alarmer larmer med op til 110dB, hvilket er øredøvende at gå rundt i. Derudover kan der tilkobles udendørs sirener, som udover at larme højt også blinker, og tiltrækker dermed også opmærksomhed fra naboer og forbipasserende.

For det andet udnytter HomeSecure alarmen et andet vigtigt redskab i kampen imod indbrud, og det er nabohjælp. Alle HomeSecure alarmer ringer op og sender SMS ved alarm. En nabo kan undersøge dit hus indenfor ganske kort tid, så tyven vil blive endnu mere stresset, når han kan høre, at hans indbrud har vakt opsigt i nabohusene.  

HomeSecure Konceptet er altså ikke kun en tyverialarm, men at få tyverialarmen til at blive en del af dit lokale netværk. Hvis i er flere, der har en HomeSecure alarm, kan i indstille alarmerne til at kontakte jer indbyrdes. Dermed kan i være sikre på, at tyven bliver stresset både på tid og opmærksomhed.

Med et HD IP Kamera fra HomeSecure kan i desuden selv undersøge hvad der sker i og udenfor hjemmet, live.  

Med HomeSecure Konceptet får i altså en tyverialarm, som kan beskytte effektivt imod indbrud, ikke kun ved at alarmere, men også ved at udnytte jeres lokale netværk optimalt.