Betingelser

Købsvilkår

Oprettet den 17.03.2014
Opdateret den 02.01.2016

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og:

KM Alarmteknik – tidligere KriMik Consulting – etableret maj 2013

Salg, forsendelse og retur:

KM Alarmteknik
Amstrup Bakker 18
8860 Ulstrup
Danmark

Officiel firma adresse:

Amstrup Bakker 18
8860 Ulstrup
Danmark
CVR-nr.: 34982945

Kontakt: Klik her

Priser:
Alle priser på hjemmesiden er oplyst i Danske kroner (DKK) og er incl. 25% moms. Der vil på alle ordrer blive påført et fragt- og omkostningsgebyr.

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. mail).
Du vil ligeledes modtage en mail efterhånden som din ordre ændre status hos os. Hvis der er problemer med levering af din ordre, kontakter vi dig enten på mail eller telefon.

Betaling:
Der kan betales ved på to forskellige måder. Enten via PayPal eller ved bankoverførsel.

Bankoplysninger:

Sparekassen Kronjylland
Reg-nr.: 9326
Konto-nr. 0008549699
IBAN-nr.: DK1193260008549699
BIC-kode/SWIFT-nr.: KRONDK22

HUSK at påføre ordrenummer i bankoverførslen. Varen sendes først når vi har registreret din betaling.

Fragt og forsendelse:
Alle vores pakker leveres med postnord. Der bliver påført et fragt- og omkostningsgebyr på alle ordrer, som pt. lyder på 100,00 DKK. Når din pakke er afsendt, vil du modtage et “Track & Trace” nummer, så du kan følge din pakke ved postnord – følg din pakke her 14a0b764-a604-436c-8904-e4f3f25322e2

Din bestilling vil blive afsendt fra vores lager senest dagen efter vi har modtage din betaling, såfremt vi kan se den i vores system senest kl. 15.30 på bestillingsdagen. Er varen ikke på lager, må en leveringstid på 7-30 dage forventes. Kunden vil altid blive orienteret på mail ved udsolgte varer eller andre hændelser, som kan forsinke leveringen.

FORTRYDELSESRET:
DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET NÅR DU HANDLER PÅ www.km-alarmteknik.dk ELLER VIA VORES SAMARBEJDSPARTNERE. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG HVOR DU HAR MODTAGET DIN VARE.

HOS KM Alarmteknik SÅVEL SOM VORES SAMARBEJDSPARTNERE ER VI KUN INTERESSERET I 100% TILFREDSE KUNDER, DERFOR TILBYDER VI VORES KUNDER AT TESTE VORES ALARMSYSTEMER I OP TIL 14 DAGE. SKULLE ALARMEN IMOD FORVENTNING VISE SIG IKKE AT LEVE OP TIL DINE FORVENTNINGER KAN DU RETURNERER DEN OG MODTAGE DET FULDE BELØB RETUR.

FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES HVIS VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE I ORIGINAL EMBALLAGE. VI ER FLEKSIBLE PÅ DETTE PUNKT DA DER ALTID VIL VÆRE EN VIS GRAD AF SLIDTAGE PÅ PRODUKTERNE EFTER DE HAR VÆRET MONTERET. SÅ LÆNGE SLIDTAGEN ER PÅFØRT IGENNEM ALMINDELIG BRUG, RETURNERER VI DET FULDE KØBSBELØB.

ØNSKER DU AT BYTTE EN VARE TIL ET ANDET PRODUKT ELLER MODEL, SKAL DU SELV AFHOLDE DE UDGIFTER, DER ER FORBUNDET HERMED. DETTE INKLUDERER ALTID FRAGT OMKOSTNINGER VED RETUR FORSENDELSEN, SAMT FRAGTEN NÅR VI SENDER DIG DEN NYE VARE.

NÅR FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES SKAL DU SELV BETALE PORTOEN FOR AT SENDE VAREN RETUR.

DU BØR PRINTE OG VEDLÆGGE EN RMA-FORMULAR INDEN DU RETURNERER EN VARE. RMA-FORMUALEREN FÅS VED AT KONTAKTE: krimik@km-alarmteknik.dk

VAREN KAN SENDES TIL:

KM Alarmteknik
Amstrup Bakker 18
8860 Ulstrup
Danmark

DU KAN OGSÅ FORTRYDE VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN PÅ POSTHUSET, ELLER AFLEVERE DEN PERSONLIGT PÅ OVENSTÅENDE ADRESSE (MOD FORUDGÅENDE AFTALE)

NÅR DU FORTRYDER DIT KØB TILBAGEBETALES KØBESUMMEN NATURLIGVIS TIL DIG. DETTE GØRES VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK KONTO, NÅR VI HAR FÅET VAREN RETUR OG KONTROLLERET AT DEN LEVER OP TIL REGLERNE FOR FORTRYDELSEN. DET ER DERFOR VIGTIGT AT VI FÅR OPLYST DIT REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER.

BEMÆRK – VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

Reklamationsret:
Når du handler på www.km-alarmteknik.dk eller hos en af vores samarbejdspartnere, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Brug gerne vores RMA-formular. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Formularen kan fås ved at kontakte: krimik@km-alarmteknik.dk

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Du kan også modtage et returfragtbrev til dækning af omkostningerne ved returnering, hvis du skriver til os på krimik@km-alarmteknik.dk

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

KM Alarmteknik
Amstrup Bakker 18
8860 Ulstrup
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:

  • Navn og adresse
  • Ordre nummer
  • Beskrivelse af fejlen

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.