Alarmsystemer

Hos KM Alarmteknik kan du købe avancerede GSM alarmer. Alarmerne er af mærket HomeSecure og findes på nuværende tidspunkt i 2 modeller. BASIC og PRO. HomeSecure BASIC er perfekt til lejligheder, kolonihavehuse, sommerhuse og boliger på op til 150 kvm. HomeSecure PRO er uden sammenligning vores bedste alarmsystem. Den er til dig som ønsker de bedste funktioner og der leveres her funktionalitet i topklasse. Gældende for begge alarmsystemer er, at de kan udbygges præcis som du ønsker det.

5 fordele ved en alarm fra HomeSecure:

  • Modtag opkald og SMS ved alarm
  • Ingen dyre abonnementer – DU ejer selv alarmen
  • Alle sensorer er trådløse
  • Styr din alarm med den smarte App
    til både Android og IOS
  • Sammensæt selv din alarmpakke efter dine behov

HomeSecure konceptet overflødiggør dyre og langsomme vagtordninger. Med en alarm fra HomeSecure kan naboen lynhurtigt undersøge situationen, hvis alarmen udløses, og tilkalde politiet, hvis det er nødvendigt. Med en HomeSecure Alarm får I jeres helt eget nabohjælpsnetværk, hvor I hurtigt og effektivt kan holde øje med hinandens hjem. Læs mere om HomeSecure konceptet her

Alle vores alarmsystemer kan fås med dyreimmune sensorer.

HomeSecure BASIC arbejder i frekvensen 433 MHz
HomeSecure PRO arbejder i frekvensen 868 MHz

Forskellen mellem 433 MHz og 868 MHz er, at med 868 MHz kan signalet mellem sensorer og hovedpanelet række længere end med 433 MHz. Derudover er der langt mindre risiko for, at andre elektroniske enheder (f.eks. trådløse telefoner) i hjemmet kan forstyrre signalet. 868 MHz er dermed mere stabilt og kan række længere.